Název | Množství a jednotka |
---|---|
králičí hřbet | 500 g |
králičí drůbky | |
malá cibule | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1/4 ks |
červené víno | 200 ml |
máslo | 25 g |
sůl | |
pepř | |
osmažená houska |
Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si připravíme nálev. Svaříme vodu s cukrem, soli a kořením /tymián,... zobrazit recept
Postup: - uvařit a oloupat brambory- osmahnout cibuli- semlít a osmahnout maso-... zobrazit recept
Postup: V míse smícháme tvaroh s mlékem, vejci, cukrem, moukou, solí a jedlou sodou.... zobrazit recept
Postup: Máslovou dýni oloupeme, Hokkaido loupat nemusíme, slupka vařením změkne. Dýni... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek